FAQ


Kan ik mijn pakketje retourneren?
Ja!
Klanten kunnen binnen een termijn van 14 kalenderdagen hun producten retourneren. Dit vanaf het moment dat je het pakje in jouw bezit hebt. De kosten voor de retour bedragen € 6,40 en zijn volledig voor rekening van de klant. Deze kost zal afgehouden worden van de terugbetaling. Je kan er ook voor kiezen om je retour fysiek te komen afgeven in Mechelen (Battelsesteenweg 210, 2800 Mechelen). Hiervoor stuur je me best een e-mail om dan een onderlinge datum en uur af te spreken.
Let op: Solden items kunnen niet geretourneerd worden!
Let op: Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden!


Wanneer wordt mijn pakketje verzonden? 
Na dat je een bestelling hebt geplaatst gaan wij aan de slag om je pakketje zo snel en zo goed mogelijk klaar te maken. 
Pakketjes worden binnen 14 dagen naar de post gebracht. Wij verzenden al onze pakketjes via Bpost.
Bpost heeft doorgaans 1 werkdag nodig om je pakketje te verwerken en af te leveren. Tijdens piekmomenten in het jaar kan dit iets langer duren. 

Let op: producten op aanvraag hebben een andere levertermijn, deze wordt meegedeeld aan de klant na het moment van aankoop.

Door corona kan de levertermijn iets langer oplopen.

Kan ik mijn bestelling volgen via een Track&trace code?
Vanaf het moment dat wij je pakketje aan Bpost hebben bezorgd, ontvang je van Bpost een mailtje met daar in je Track&trace code. Op deze manier kan je je pakketje volgen en weet je precies wanneer je het thuis kunt verwachten. 

Moet ik mijn cadeaubon in 1 keer opgebruiken? 
Het bedrag dient in 1 keer volledig gespendeerd te worden. Bijvoorbeeld: je hebt een bon van 50 euro dan moet je ook minstens 50 euro uitgeven. Het verschil wordt niet terug betaald.