Verzenden en retourneren


Verzending

Na dat je een bestelling geplaats hebt worden je producten klaargemaakt voor verzending. Ze worden meestal binnen 14 dagen verzonden.

Let op: producten op aanvraag hebben een andere levertermijn, deze wordt meegedeeld aan de klant na het moment van aankoop.

Pakjes worden verzonden naar België. De levering gebeurt door Bpost. Bij aankopen onder € 95,00 wordt een verzendkost van € 6,40 aangerekend. Je kan er ook voor kiezen om het pakje naar een afhaalpunt te sturen, dit kost € 5,00. Vanaf € 95,00 is de verzending volledig gratis binnen België.

Je kan er ook voor kiezen om je pakketje gratis te komen ophalen in Mechelen (Battelsesteenweg 210). Hiervoor stuur je me best een e-mail en dan spreken we onderling een gepast moment af. Deze e-mail is de verantwoordelijkheid van de klant.

Wanneer je een cadeaubon koopt, kan je er voor kiezen om deze enkel via email te ontvangen of dat je ook een fysiek exemplaar wilt. Indien je ervoor kiest om deze enkel via email te ontvangen wordt deze direct na de aankoop naar jouw mail adres verstuurd. Voor een fysiek exemplaar gelden bovenstaande verzendkosten. 

Retour

Klanten kunnen binnen een termijn van 14 kalenderdagen hun producten retourneren. Dit vanaf het moment dat je het pakje in jouw bezit hebt.

Klanten melden de retour aan via mail naar het adres janssenlien@hotmail.com met vermelding van jouw ordernummer, reden van retour + manier van retourneren (verzenden of fysiek afgeven) en dit voordat de 14 dagen verstreken zijn. Vervolgens sturen we een retourlabel dat je kan afdrukken en op je pakketje kan kleven.

Hierna breng je het pakketje naar de post. Het pakketje mag niet later dan 14 kalenderdagen afgegeven worden bij Bpost. Je kan er ook voor kiezen om je retour fysiek te komen afgeven in Mechelen (Battelsesteenweg 210, 2800 Mechelen). Hiervoor stuur je me best een e-mail en dan spreken we onderling een gepast moment af. Deze e-mail is de verantwoordelijkheid van de klant!

De kosten voor de retour zijn volledig voor rekening van de klant. De kosten voor het label bedragen 6,40 euro. Dit bedrag houdt Marchandies af bij de terugbetaling van jouw retour.

Voorwaarden om een artikel te retourneren:

  • We vragen om alle artikelen terug te sturen in hun oorspronkelijke staat.
  • Inclusief originele labels.
  • Teruggestuurde artikelen mogen gepast worden, maar mogen niet gebruikt zijn.
  • Geen make-up of parfum vlekken/geur.
  • Je bestelling is geen solden item. 
  • Gepersonaliseerde items kunnen niet geretourneerd worden!

Wanneer Marchandies de retour ontvangt zullen we de betaling, inclusief initiële verzendkosten, aan de klant terugbetalen binnen maximum 14 dagen nadat we het artikel hebben ontvangen. Marchandies betaalt de klant terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de klant de betaling had uitgevoerd.